Ervaringen & Referenties

Lees de ervaringen van cliënten, deelnemers uit groepen of bedrijven die je reeds vooraf gingen.

format_quote
star
star
star
star
star

Hoi Sophie, Tof dat je bij ons Netwerk wenst te behoren! Dank voor de promotie van ons boek “Blijven Ademen” en hartcoherentie! Ik wens je reuze succes toe met de Vitality Builders !!!! Hartegroet, Louis

LOUIS VAN NIEULAND, 18/2/2020 (hoofd Hartcoherentie Louvanie)

star
star
star
star
star

Weer een toffe madam veel beter leren kennen. Vorige week eindelijk eens naar B&B Hippo-Droom in Hoeilaart gereden, in het Zoniënwoud. Ik wou haar heel graag in haar eigen omgeving en in levende lijve ontmoeten – zoals ze dat dan zeggen. Fijn, warm, inspirerend, rustgevend. En dat kon ik eerlijk gezegd wel effe gebruiken tijdens al die verbouwingen. Wij gaan samen mooie dingen doen, Sophie, en vooral “Blijven Ademen.

Marjan Van den Eynde, 5/2/2020 (Event Connect)

star
star
star
star
star

he Fierce Ladies Tribe te gast bij Sophie Vercammen, in the prachtige Zoniënwoud worden ze getrakteerd op een Mindful Walk! #shewalkstheworld

DIEDERIK JOUKES, 25/4/2019 (Springbok en Mindful Run Hoeiiaart)

format_quote
star
star
star
star
star

Een ideale teambuilding beleefd met combinatie van zen-en lachmomenten tijdens Mindful Walk. Dit alles in een prachtig kader. Dank je wel Sophie!

KIRSTEN MEEUS 8/1/2020 (BC ECOLE EUROPEENE IXELLES)

star
star
star
star
star

“Dé Koninklijke Loge te Groenendaal, een prachtige locatie met lieve bediening en gezonde, kraakverse en vooral lekkere lunch. Combineer dit met een mindful walk geleid door gastvrouw Sophie en uw meeting kan niet meer stuk ! En wij vonden het zo fijn om de dag te starten en aaf te sluiten met een gezellige wandeling door het Zoniënwoud.

MARLEEN VAN WINGERDEN, 8/9/2019 (Waters Corporation)

format_quote
star
star
star
star
star

Als lid van Fierce Ladies Tribe kreeg ik in april, na de workshop in de Koninklijke Loge te Groenendaal een impressie van de cursus “Mindful Walking”. Dankjewel Sophie, voor die schitterende ontdekkingsreis naar 50 tinten groen in Groenendaal. Jij liet me verstaan dat even stilstaan belangrijk is in ons bestaan. Een verademing; figuurlijk, maar ook letterlijk door de ademhalingsoefening

Leona Geudens, 21/5/2019 (Bright 2 Write)

star
star
star
star
star

Ondertussen iets meer dan een maand geleden dat ik met sophie de Mindful Walks mocht beleven. En nog komen haar tips om meer in het moment te zijn alsook de bewustwording van je ademhaling en houding van pas. Haar passie en persoonlijke insteek doen je opnieuw beseffen te genieten van de kleine dingen die zich telkens aanbieden, hier en nu. Bedankt hiervoor, Sophie !

Isabelle Verheyden, 5/8/2019 ( Particulier)

star
star
star
star
star

Ik ben echt blij dat ik de stap gezet heb om deel te nemen aan mindful walk. Elk op zijn tempo, openstaan voor nieuwe ervaringen en het mooie zien in de kleine dingen. Ook echte tips meegekregen over hoe je beweegt, ademt,...ik kijk al uit naar volgende week! Sophie is heel leuk, gewoon, lief en een zorgzame en enthousiaste coach. Proberen maar ...

Christine De Koninck ,21/4/2019 (Particulier)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x