Ervaringen & Referenties

Lees met de glimlach de ervaringen van cliënten, deelnemers uit groepen of bedrijven die je reeds de Hartcoherentie sessies of Mindful Vitality Walks volgden bij Sophie Vercammen. Steeds een verrijking !

Tijdens mijn mindfulness wandeling met Sophie, heb ik beseft dat ik door het leven raasdeonder het motto "ademen doe ik af en toe wel eens". Ze geeft me terug leren ademen. En meteen ook terug aandacht leren krijgen voor mijn eigen lichaam! Ik ben er nog niet helemaal maar Sophie ie er altijd! Samen gaan we ervoor. Thx Sophie

Ann Ramaekers, 31/12/2020, Moeder en Managing Director bij O'Serieux

Wanneer je merkt dat de stress echt fysiek wordt en je hierdoor meer controle verliest, dan helpt hartcoherentie echt. Dankzij Sophie haar stap oer stap aanpak en haar oog voor persoonlijke evolutie en noden, zijn deze sessies lessen voor het leven.

Anke Crauwels, 30/12/2020, Moeder en directrice van GO Atheneum KA Tervuren

format_quote

Sophie hielp me door een moeilijkere periode na mijn traumatische spoedkeizersnede waar ik in de knoop geraakte lange tijd na het gebeuren met mijn ademhaling en mijn manier van denken. Samen gingen we op zoek naar oplossingen en leerde ik mijn ademhaling te linken aan bepaalde situaties. Al gauw kreeg ik onde de knie hoe mijn lichaam onder controle te krijgen en dit dankzij de metingen en oefeningen van Sophie. Alle tips van Sophie knoopte ik goed in mijn orden en ook het boek "Blijven Ademen" was handig.

Marijke Vanderdood, 27/12/2020, moeder van 3 kinderen

Sophie is een kundig coach en fijn persoon. Haar begeleiding bij hyperventilatie is een aanrader.

Nicole Smit , Hyperventilatie Coach en Auteur van "Werkboek Hyperventilatie, angst en paniek" , 05/12/2020

Een hartcoherentiecoach met enorm veel passie voor de techniek? Positieve mindset ! Topper.

Katrien Geeraerts, 26/11/2020 , Hartcoherentie Coach en Auteur van "Blijven Ademen" en "Werkboek Hyperventilatie, angst en paniek"

Ademen, tot rust komen, je hoofd leeg maken, vertragen. Dit alles was niet evident voor mij. Dankzij Sophie start ik de dag vol goede moed, ben ik klaar voor de nieuwe uitdagingen en ga ik s'avonds met een leeg en gelukkig hoofd slapen. Hartverwarmende momentjes ! Dankjewel Sophie

Marie Neirinck , 04/08/2020, leerkracht en verantwoordelijke opstelling klaslokalen Covid-Proof in haar school

"Ontspannende leerrijke ervaring dankzij Sophie en haar Vitality Walks die mij inzicht gaven over mijn ademhaling, het tot rust komen en mijn grenzen bewaken voor mijn eigen lichaam ! Een aanrader !

Pascale Schreys , 02/08/2020 , oprichtster van Krachtiger- Kinderyoga en Opvoedingsondersteuning

"Sophie is een vrouw die weet waar ze over praat. Ze is vakbekwaam en heeft de nodige ervaring. Ze draagt Mindful Walk en het Mindful Run Concept met trots uit. Sophie ademt Mindfulness in combinatie met bewegen. Vanuit Mindful Run Nederland zijn we trots op Sophie als Mindful Run en Walk Instructeur."

Martijn Mensink , 25/02/2020 , Oprichter Mindful Run Nederland

Hoi Sophie, Tof dat je bij ons Netwerk wenst te behoren! Dank voor de promotie van ons boek “Blijven Ademen” en hartcoherentie! Ik wens je reuze succes toe met de Vitality Builders !!!! Hartegroet, Louis

LOUIS VAN NIEULAND, 18/2/2020 (hoofd Hartcoherentie Louvanie)

star
star
star
star
star

Weer een toffe madam veel beter leren kennen. Vorige week eindelijk eens naar B&B Hippo-Droom in Hoeilaart gereden, in het Zoniënwoud. Ik wou haar heel graag in haar eigen omgeving en in levende lijve ontmoeten – zoals ze dat dan zeggen. Fijn, warm, inspirerend, rustgevend. En dat kon ik eerlijk gezegd wel effe gebruiken tijdens al die verbouwingen. Wij gaan samen mooie dingen doen, Sophie, en vooral “Blijven Ademen.

Marjan Van den Eynde, 5/2/2020 (Event Connect)

format_quote

Was een unieke ervaring die Mindful Vitality Walks in het Zoniënwoud...leren ademen...voelen en loslaten dankzij topcoach Sophie Vercammen

Kristel Philips, 03/11/2019, zorgverlener

star
star
star
star
star

he Fierce Ladies Tribe te gast bij Sophie Vercammen, in the prachtige Zoniënwoud worden ze getrakteerd op een Mindful Walk! #shewalkstheworld

DIEDERIK JOUKES, 25/4/2019 (Springbok en Mindful Run Hoeiiaart)

star
star
star
star
star

Een ideale teambuilding beleefd met combinatie van zen-en lachmomenten tijdens Mindful Walk. Dit alles in een prachtig kader. Dank je wel Sophie!

KIRSTEN MEEUS 8/1/2020 (BC ECOLE EUROPEENE IXELLES)

star
star
star
star
star

“Dé Koninklijke Loge te Groenendaal, een prachtige locatie met lieve bediening en gezonde, kraakverse en vooral lekkere lunch. Combineer dit met een mindful walk geleid door gastvrouw Sophie en uw meeting kan niet meer stuk ! En wij vonden het zo fijn om de dag te starten en aaf te sluiten met een gezellige wandeling door het Zoniënwoud.

MARLEEN VAN WINGERDEN, 8/9/2019 (Waters Corporation)

Als lid van Fierce Ladies Tribe kreeg ik in april, na de workshop in de Koninklijke Loge te Groenendaal een impressie van de cursus “Mindful Walking”. Dankjewel Sophie, voor die schitterende ontdekkingsreis naar 50 tinten groen in Groenendaal. Jij liet me verstaan dat even stilstaan belangrijk is in ons bestaan. Een verademing; figuurlijk, maar ook letterlijk door de ademhalingsoefening

Leona Geudens, 21/5/2019 , Zaakvoerder en creatief copywriter bij "Bright 2 Write"

star
star
star
star
star

Ondertussen iets meer dan een maand geleden dat ik met sophie de Mindful Walks mocht beleven. En nog komen haar tips om meer in het moment te zijn alsook de bewustwording van je ademhaling en houding van pas. Haar passie en persoonlijke insteek doen je opnieuw beseffen te genieten van de kleine dingen die zich telkens aanbieden, hier en nu. Bedankt hiervoor, Sophie !

Isabelle Verheyden, 5/8/2019 ( Particulier)

star
star
star
star
star

Ik ben echt blij dat ik de stap gezet heb om deel te nemen aan mindful walk. Elk op zijn tempo, openstaan voor nieuwe ervaringen en het mooie zien in de kleine dingen. Ook echte tips meegekregen over hoe je beweegt, ademt,...ik kijk al uit naar volgende week! Sophie is heel leuk, gewoon, lief en een zorgzame en enthousiaste coach. Proberen maar ...

Christine De Koninck ,21/4/2019 , HR Manager bij FOD Beleid & Ondersteuning

Ervaringen & Referenties

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x