Van een boeiend overgangsjaar 2022 naar een nog bewuster en gezonder "Healthy Heartcare" 2023!

Daar kan en mag ik zeker ook van meespreken. 2021 was heel plots totaal anders met Covid. 2022, was een jaar waar we, nog bewuster mochten omgaan met onze eigen balans in energie, zowel in werk als privé, frequenter bij te sturen en te bewaken, al dan niet met telewerk en kinderen met online onderwijs of peuter thuis van school.

Elke dag was een totaal andere dag. Elke week was anders door nieuwe, wisselende  wetten en regels,...die ons vaak verkeerd gecommuniceerd en in een veel te korte timing, achtereenvolgens opgelegd werden. Mensen voelden zich ook veel eenzamer en opgesloten.

Als Sophie Vercammen, entrepreneur en verbinder, wou ik me niet laten isoleren door wat er rondom me plaatsvond. Ik wou juist in contact blijven met mensen die ik kon verderhelpen, ondernemers of zelfstandigen uit mijn vroegere netwerk, alsook openstaan voor nieuwe relaties met andere of/en aanvullende inzichten.

Ik wou en zou me niet van de buitenwereld laten afsluiten, noch als sociaal persoon, noch voor die mensen, aan de andere kant, die mijn hulp des te meer nodig hadden om hun 2de adem te vinden in deze zware en wisselende tijden.

Ik ging bewust opzoek naar andere, nieuwe vormen van communicatie, die voor mij goed aanvoelden.

In mijn werk, als Adem-Expert en Bewustwordingstherapeut, wou ik des te meer mensen van hun angsten, stress en hyperventilatie afhelpen op een rustige en veilige online manier.

Ik startte dus online met een bewust kleiner en veiliger platform qua privacy, waar ik zowel individueel als een kleine groep zelf begeleidde, met deze nieuwe technologie.

Ik wou des te meeranderen verderhelpen minder angstig te zijn na de slopende mentale en fysieke maanden van 2020-2021-2022.

Zinvol bezig en met een positieve mindset & spirit met mijn eigen gemaakte Adem-aanbod aan te bieden die hen hielp beter te worden, dankzij mijn intussen reeds bewust afgelegde pad in Mindfulness, Wandelcoaching, Cognitieve Gedragstherapie, Verbindend Communiceren, Fotografie, Spaarzamer Ademen, Hyperventilatie, Gezonder Eten en drinken, Bewustwording van je innerlijke ik en rust, ook door meditaties, heartsongs, gedichten,...

Dankbaar zag ik doorheen mijn computerscherm, dat een middel tot verbinding was, duidelijke vooruitgangen bij mijn deelnemers, één voor één entrepreneurs.

Neem gerust een kijkje van mijn aangepaste aanbod, met online mogelijkheden onder "Onze activiteiten" op de website VitalityBuilders.com.

Ik ben erin geslaagd om op een andere manier dan vroeger, via een scherm, wat zelfs 2.5 keer intensiever is dan de sessies in levende lijveen ja ook dankzij te willen groeien en fouten te durven maken, alsook met mijn duidelijke missie om mensen bewuster te laten worden van het belang om hun energie te bewaken dankzij hun aangeleerde cyclische, rustiger ademhalingsritme met mij en alle positieve effecten dat 3 dagelijks kleine haalbare adem-pauzes op hun lichamelijke, mentale, relationele en existentiële gezondheid en levensstijl direct hebben.

Het online netwerken, overdag en/of s’avond wanneer dit mij uitkwam, werd een nieuw en bewust, groter deel van mijn leven in 2022.

Deze weliswaar steeds afgewisseld met de nodige dagelijkse adem-ruimtes in mijn agenda zowel voor mezelf als mijn deelnemers eadem-pauzes waaronder dagelijkse wandelingen in het Zoniënwoud en ver daarbuiten.

Soms alleen, soms met een deelnemers of teambuilding, soms onder vrienden gewoon wandelend en soms met een andere inspirerende entrepreneurs brainstormend.

In 2022 kwamen, vanuit dit online gebeuren, ook fysieke bijeenkomsten in het Zoniënwoud tot stand. De eerste reële verbindende samenwerkingen werden opgezet. Sommige ideeën, bleven bij ideeên, maar anderen werden concreet omgezet!

Gaande van Belevingsdagen met workshop van Kruidenwandelingen “Vitality Walks with Herbs” met oa. Ruben Jacobs, “Vitality Walks for dogs & companions”,“Vitality Walks with Full Moon & New Moon”...

Ook naar bedrijven toe, werd ik met mijn unieke Adem-programma's binnen en/of buiten, mee opgenomen in nieuwe Management Trainingen en Ontspanningsmomenten waar Welzijn en Emotionele Intelligentie een groter en belangrijker deel uitmaken van Better Managing your own Energy Management  in 2022.

Wat smaakte dit telkens naar meer! Dit is hoe ik duidelijk graag vanuit mijn hart en mijn baarmoeder-gevoel, andere mensen inspireer! Bewust anders, op mijn eigen manier, heel rustig dichtbij mezelf en toch ook als verbinder, in samenwerkingsverband met gelijkgestemden en hun complementariteit. Samen mekaar inspirerend en verbindend versterken in het uitwerken van onze unieke Vitality Workshops en Vitality Days.

Deze nieuwe weg inslaan naar online sessies geven en online netwerken, is een mooi voorbeeld om probleemoplossend te kunnen denken, onder stress, met angsten en in welke moeilijke situatie ook, als je ademhaling maar bewust, coherent en cyclisch verloopt dankzij mijn HARTcoherentie sessies.

Ook "33u Vrijer Ademen,, vrijer Voelen en Vrijer Zijn"werd  in November 2022 realiteit ! Voor het eerst op onze B&B Hippo-Droom in het Zoniënwoud te Groenendaal gaf ik effectief Bewuster focus ademen en unieke ijsbad ervaring, vuurritueel en Silent Shiny Vitality Walks. Zalig was het om dit te mogen doen ! 

Voor 2023  heb ik alvast gekozen om verder bewuster te voelen, te denken, te ondernemen vanuit mijn ademhaling, mijn liefdevolle hart en mijn energie-balans om mezelf en jullie des te beter, verder te helpen en te inspireren op 1001 manieren. 

Kijk dus gerust naar mijn Vitality Builders activiteiten & Retreats van 2023 op mijn Webshop en schrijf je tijdig in!

Schrijf je alvast  in op onze maandelijkse Vitality Builders Nieuwsbrief op www.vitalitybuilders.com en blijf zo als eerste op de hoogte van onze nieuwe Vitality Walks - Workshops - Days - Retreats,...telkens anders in functie van de noden van de groep en van dat seizoen om jullie Vitaliteit extra te boosten op een natuurlijke, inspirerende en plezante manier. Heel binnenkort ontvang je dan zeker meer nieuws.

"Je komt niets tekort. Alles wat je nodig hebt, zit in je. "

Onthou dit steeds! Ik help je bij deze innerlijke zoektocht naar je diepere bewustzijn, met nieuwe inzichten, opdat je nadien weer zelf evenwichtig kan bruisen van de Vitaliteit.

Je persoonlijke Vitality Builder, Sophie Vercammen

Van een boeiend overgangsjaar 2022 naar een nog bewuster en gezonder

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x